Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden. Wij doen ons uiterste best om de nauwkeurigheid van de informatie te garanderen, maar wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten, weglatingen of resultaten die kunnen worden verkregen door het gebruik van deze informatie.

Wij maken gebruik van Google Analytics om het gebruik van onze website te analyseren en te verbeteren. Google Analytics verzamelt geanonimiseerde gegevens over hoe gebruikers interageren met onze website, waaronder welke pagina’s zij bezoeken en hoe lang zij op de site blijven. Deze informatie helpt ons om beter te begrijpen hoe onze website wordt gebruikt en hoe we deze kunnen verbeteren om beter aan uw behoeften te voldoen.

Wij respecteren uw privacy en verzamelen geen persoonlijk identificeerbare informatie via Google Analytics. Alle gegevens die via Google Analytics worden verzameld, worden gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid van Google en onze eigen privacybeleid.

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons gebruik van Google Analytics of over de informatie op deze website, neem dan contact met ons op.