Facebook hacken? Krijg toegang met een spy app

Als je wilt Facebook hacken? Misschien omdat je je afvraagt wat iemand doet, welke contacten iemand heeft? In dat geval is er een manier om toegang te krijgen tot een Facebook account, zonder dat diegene het weet. Gewoon met een betaalde spy app die ook als tracking software werkt.

Facebook hack software

Er zijn allerlei tools te koop, met name via het dark web, waarmee je van alles kan hacken. Althans, dat beweren zij die de software verkopen. In de meeste gevallen ontvang je een enorme lading programma’s, die niet werken maar je computer, laptop of smartphone gelijk vullen met de ergste malware. In de beste gevallen betaal voor dergelijke hack software je en krijg je daarna niets. Beter betalen voor niets dan voor malware.

Facebook hacken met een spy app

Wil je Facebook hacken, dan moet je van hele goede huize komen. Het is een van de meest winstgevende websites ter wereld en het spreekt voor zich dat Facebook de beste beveiligingsspecialisten ter wereld in dienst heeft. Daarnaast heeft Facebook een bounty programma, ze nodigen ethische hackers uit om beveiligingsgaten te vinden. Vinden ze die, dan krijgen ze een behoorlijk bedrag voor het vinden van beveiligingsgaten.

Facebook hacken of dat door een hacker te laten doen, begin er niet aan. Ten eerste is het kansloos, de beveiliging is zo goed als het kan, iemand krijgt niet zomaar toegang tot een account. Daarnaast is het strafbaar, je kan er op rekenen dat je thuis wordt opgezocht en een gevangenis straf krijgt als je echt te ver bent gegaan. Gelukkig zijn er legale manieren om toegang te krijgen tot een Facebook account, zonder deze te hacken.

Facebook hacken met een app

Het is mogelijk om toegang te krijgen tot iemands telefoon, door er een app op te installeren. De app draait op de achtergrond, waardoor de gebruiker er helemaal niets van merkt. Ook anti-virus programma’s merken de app niet op. Je hebt even fysiek toegang nodig tot de smartphone of tablet. Het kan trouwens ook op desktops en laptops van alle merken. Je hebt dus toegang nodig, gedurende enkele minuten. De meeste mensen die hier gebruik van maken willen hun kind, partner of werknemer in de gaten houden. Ze kopen een nieuwe smartphone en zetten de app er van te voren op. Daarna hebben ze toegang tot het apparaat op afstand. Van achter een iedere computer of smartphone kunnen ze zien wat iemand doet op Facebook. Maar, het gaat nog veel verder. Met deze app heb je veel meer mogelijkheden dan bekijken wat iemand doet op Facebook.

Bekijk alle activiteiten en krijg volledige controle

De mogelijkheden die de spy app biedt gaan veel verder dan kijken wat iemand op Facebook doet. Je kan een telefoon volgen middels GPS. Staat GPS uit, dan kan je deze functie aanzetten. Whatsapp hacken of Instagram hacken? Dat is ook niet nodig, met de spy app kan je precies zien met wie iemand chat en online plaatst. Het gaat zelfs nog verder, je kan alle functies van de smartphone, tablet of PC op afstand beheren. Je kan dus berichten verwijderen, versturen, contactpersonen toevoegen of verwijderen. Het is alsof je de smartphone zelf in handen hebt, ook al zit je op 18.000 kilometer afstand. Zolang de spy app is geïnstalleerd en je een internetverbinding hebt, kan je alles wat iemand met de telefoon kan doen.

Waarom zou je Facebook willen hacken of een telefoon willen volgen?

Het klinkt als een bijna crimineel iets, zien wat iemand op Facebook doet. Of waar iemand zich bevindt. De microfoon en camera’s gebruiken om live mee te luisteren en te kijken. Dat doet een ouder, als een kind zoek is. Of als je je partner maar niet kan bereiken en je grote zorgen maakt. Als werkgever, omdat je aanwijzingen hebt dat je iemand betaald om niets te doen. In bepaalde gevallen mag het niet, je kan als werkgever bijvoorbeeld niet zomaar lukraak al je personeelsleden gaan volgen en afluisteren, dat zou een zeer grove schending van hun privacy zijn en daar zijn gevolgen aan verbonden. Maar als je kind of partner zoek is, dan kan een simpele spy app enorm helpen.

Volg iemand en neem controle over de telefoon over

Je kan middels GPS bijvoorbeeld tot 15 meter nauwkeurig zien waar iemand zich bevindt. Door de camera’s te gebruiken kan je een goede inschatting maken waar iemand precies zit, je ziet gordijnen en weet in welk huis iemand zich bevindt. Het is een perfecte manier om als bezorgde ouder of partner een einde te maken aan onnodige zorgen. Soms ontdek je dat je kind gewoon bij een vriendje zit en eigenlijk al uren geleden thuis had moeten zijn. Ze negeren je apps en mailtjes. Je kan dan middels de luidspreker aangeven dat het echt tijd is om naar huis te gaan, of gewoon je kind gaan halen. Wie op een respectvolle en juridisch verantwoorde manier omgaat met een spy app, heeft er alleen maar baat bij.