Kind volgen via tracking software

Veel ouders vragen zich met regelmaat af waar hun kind is. Met slimme tracking software weet je altijd waar je kind is, zonder dat je kind dit hoeft te weten. Je kan middels tracking software in real time zien waar je kind zich bevindt. Gewoon, via Google Maps. Maar, je kan nog veel meer zien. Met mSpy, volg je kind, altijd en overal. Voorkom simpele kinderlijke opstandigheid of een verschrikkelijk drama.

Volg je kind en voorkom een nachtmerrie

kind mobiel volgenOuders vragen zich vaak af waar hun kind is. Meestal is er helemaal niets aan de hand, maar je wilt dan toch even weten waar je zoon of dochter is. Middels speciale GPS tracking software, kan je precies zien waar je kroost is. Maar, je kan nog veel meer zien. Veel ouders vinden GPS controle genoeg, sommige ouders willen veel meer weten. Dat is mogelijk dankzij zeer moderne, slimme tracking software. Naast de locatie kan je meekijken via de camera’s, meeluisteren via de microfoon.

Als je wilt zien wat je kind doet met WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en alle andere vormen van sociale media, dan kan je dat allemaal zien. Dankzij een volg app is het mogelijk om een smartphone, tablet of zelfs smartwatch te volgen alsof je hem in je eigen handen hebt. Je krijgt op afstand volledige controle over een apparaat en kan zelfs berichten verzenden of het toestel uitzetten. Voorkom problemen en gebruik mSpy, zodat je weet waar je kind is.

Partner volgen via tracking software

Het is natuurlijk ook mogelijk om een partner te volgen die mogelijk vreemd gaat. Ook dat kan middels een volg app. Die op de achtergrond draait en niet zichtbaar is voor de gebruiker. Je kan je partner dus volgen zonder dat hij of zij het ooit door heeft. Ontdek waar je partner echt heen gaat, met wie hij of zij contact heeft. Wat ze op sociale media doen. Het is allemaal te controleren met een volg app, die je alleen maar hoeft te installeren. Het is dus niet mogelijk om de volg app op afstand te installeren. Je moet een apparaat, een smartphone, tablet of smartwatch wel even zelf in handen hebben om de tracking software te installeren.

Tracking software installeren

kind smartphone volgen

Weet je wat de ontgrendelingscode is? Dan wacht je tot je partner er even niet is. Je installeert de tracking software binnen enkele minuten. En, daarna kan je met een ieder apparaat dat internet toegang heeft kijken wat je partner aan het doen is. Weet je niet wat de ontgrendelingscode is? Geef je partner dan een smartphone, smartwatch of tablet met de tracking software erop. Ook dan kan je alles wat je partner doet volgen, via een handige interface, die gewoon via het internet toegankelijk is. En, hij of zij zal het nooit ontdekken. Het is zelfs mogelijk om de tracking software op afstand te verwijderen. Of om via de microfoon door te geven dat je hebt meegekeken. De software is geschikt voor iOS en Android, dus voor alle mogelijke smartphones, tablets en de meeste smartwatches.

Smartphone staat uit
Er lopen helaas veel meer griezelige wezens buiten dan dat er zitten opgesloten. Die lieve oppas kan een totaal monster zijn, die een paar maanden later toeslaat. En, in de ergste gevallen zetten dergelijke monsters eerst de smartphone uit, omdat ze weten dat ze daarmee gevolgd kan worden. Om toch te kunnen achterhalen waar je kind dat is, kan je een smartwatch of ander klein apparaat overwegen. Een simpele kindersmartwatch, waarvan een griezel niet doorheeft dat het een GPS tracker bevat. Of een nog kleiner apparaatje, dat je verwerkt in de jas van je kind en enkele keren per week oplaadt. Een klein apparaatje zoals de AirTag van Apple is dan een uitstekende optie. Hiermee schend je de privacy van je kind ook niet al te erg, je kan alleen waarnemen waar je kind is en niet horen en zien met wie.